Kısa özet geçeyim, belli ki ilgili kişi yabancı unsurlarla fazla vakit geçirmiş. İngilizce kategoride zencilere duyduğu özlem ve hasrette bunun bir göstergesi niteliğinde. Burda ağır bir itham da bulunmadım.
Durum tespiti yaptım tabii ki. O da kendi bakış çerçevesinde yaptım. Kişiye değil yazıya yapılan yorumdur.
Siz "devlet" stratejinden çok hümanist bir bakış açısıyla yazdınız. Örneğin, Azerbaycan'nın İsrail'den silah ya da teknoloji alması başla bir durum, Yahudi Seviceliği yapması başka bir durum.
Üçoklu Börü Kam, Çağrı Bey ağbeğlerimiz ve Kurtkaya Andamız gerekeni yazmış, bundan gayri bize düşmez.
Bundan sonraki başlık içindir...
Ben
TÜRK IRKÇISIYIM, Türk Milletinin üstünlüğüne inan ve hayatımı da buna göre yaşamayı seçiyorum. Ancak bizler Kuzey Kore değiliz. Kapalı bir kutu içinde yaşamıyoruz. Şuan kullandığım makina bile yabancı. Bizler için Kürt ,Arap Çerkez, Rus, Yahudi v.b aynı hep. Türk milleti zekidir diyen Başbuğ Atatürk, kafasını kullanan bir mileltten bahsediyor. Biz büyüğüz, bize bir şey olmaz deyip kukuman kuşu gibi oturmayı değil.
Devlet olarak diğer ülkelerle işimize gelen, çıkarımıza göre anlaşma yapabiliriz. Ancak Uygur Türklerinin durumu apaçık ortada iken kalkıpta ilk aşıyı Çin gibi meymenetsiz insanlar topluluğuna başvurup, onların kaprislerini de çekecek halimiz yok.
Ya da Avrasya Coğrafyası için Ruslarla işbirliği yapabiliriz, ancak bunların Türk Coğrafyalarında ki aleyte durumlarını gözardı edemeyiz.
Dünya da yalnız değiliz....
Şimdi konuya dönmelim,
her ne kadar Araplarla aynı soyda olsalar -bize göre bir farkları yok-, amca çocukları olan Yahudilerin son günlerde Filistinlilerin, Mescid-i Aksa'yi işgal etmek isteyen Yahudilerle çatışmalarını ya da Yahudilerin işkence ve eziyetlerini görüyoruz. Hamam böcekleri gibi, Filistin haritasının tarihsel sürecine bakmak gerek. (Burda Filistin'i savunmuyoruz, okuyucular yanlış anlamasın
https://www.hunturk.net/forum/filistin-icin-agit-yakanlara-kapak-olsun-8144.htmlhttps://www.hunturk.net/forum/soysuz-araplarin-turk-dusmanligi-8392.html )
Bunları anlamak için hümanist olmaya gerek yok. Bunlar "
DİN" adına yapılan işgal ve eziyet. Çünkü bunların sözde dinlerinde bu mekan aşırı kutsal. Yahudi polis saldırırken kin ne nefretten öte, din adına saldırıyor. Psişik güç gibi. Bunları nasıl yok edeceksiniz. Aynı güç Suriye'nin kuzeyi ya da Irak'ın kuzeyi içinde geçerli. Her ne kadar İran burda bunlar için sopa gibi olsa da, Fars milletide özünden bunlardan farkı yok.
Atsız Ata'yı aklımza getirelim;
Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır!