Gönderen Konu: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!  (Okunma sayısı 32557 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KÜR ŞAD 2023

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 104
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #10 : 25 Mart 2013 »
MANİSADA AKP'YE SOĞUK DUŞ
Mesir Festivali kortej yürüyüşü, Valilik önünde başladı. Kortejin başında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ tokalaştı. Ardından başlayan yürüyüş sırasında vatandaşların Bahçeli’ye yoğun ilgi göstermesi yürüyüşün yavaşlamasına neden oldu. Bunun üzerine güvenlik görevlileri, protokolü ikiye böldü. Başbakan Yardımcısı Bozdağ ile AKP milletvekilleri ve Vali Daşöz birlikte yürürken, onların 50 metre arkasından Devlet Bahçeli’nin bulunduğu grup geldi. Bahçeli’nin yanında duran MHP’nin 15 milletvekili ile CHP milletvekilleri Sakine Öz, Özgür Özel, Hasan Öner kol kola girerek yürüdü. Bu tabloyu gören Manisa halkı, evlerinin balkon ve pencerelerinden MHP liderine alkışlarla destek verdi. Balkonlara Türk bayrakları asıldı, ’Ne mutlu Türküm diyene’sloganları atıldı. Bahçeli de sık sık duraklayarak, balkonlardaki halkı eliyle selamladı.
 

Çanakkale anıtı
 

Daha sonra 5 ton mesir macunu başta  Devlet Bahçeli olmak üzere protokol üyeleri tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Ardından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Manisa Belediyesi’nin gerçekleştirdiği tesislerin toplu açılış törenine katıldı. Burada da başta Çanakkale Şehitleri Anıtı olmak üzere Manisa Belediyesi’nin 9 farklı hizmetini gerçekleştirecek tesislerin açılışını yaptı. Anıttan başka bunlar; Atatürk Gençlik Merkezi, Ulaşım Koordinasyon Merkezi, Mümin Özkasap Spor Tesisi, 11 mahalleye spor alanı, Bedesten Meydanı ve Tarihi Efendiler Kahvesi, Kırtık Sosyal Hizmet Binası, Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, Güzelyurt Çocuk Kültür Sanat Merkezi, Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi’ydi.
ARTIK DİRİLELİM, BUNLARA HER YER CEHENNEM OLSUN
TÜRK IRKI SAĞ, TÜRK YURDU VAR OLSUN! :prbay
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!

Çevrimdışı Türkmenoğlu

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 43
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #11 : 25 Mart 2013 »
Vur de vuralım! Öl de ölelim! Bütün medya sadece bu sözcük üzerinden bu ülkenin sevdalılarına yüklendi..
Ama onlarda biliyorlarki biz ölmedik ve korkuyorlar bizden köpek gibi
Börteçine kurdun adı,
Ergenekon yurdun adı,
Dörtyüzsene durdun hadi,
Çık ey, yüzbin mızrağımız!

Çevrimdışı TÜRKİYEM

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 137
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #12 : 25 Mart 2013 »
Jöleli Yiğit bulut ve mehmet metiner zırvalamış terör biterse MHP'YE ihtiyaç kalmaz kapanır demişler  MHP kapanırmı kapanmazmı orası ayrı konu'da!  sizden iyi kek olur tercih edin bakalım: jölelimi, portakallımı, muzlumu olmak istersiniz kekoğlu kekler. :kahkaha01:

-İsrail 3 yıl sonra üstelik nevruz hezeyanının ardından özür diledi, düşündürücü! kapalı kapılar ardında ne planlar yaptılar'da israil özür diledi, önümüzdeki zamanlarda göreceğiz, hükümet dışarda Millete israille kavgalıyız görüntüsü vererek kahramanlık süslemesi yapıyor, kendi taraftarı yutuyor bunları tabi, bu hükümet döneminde hiç bir zaman olmadığı kadar israille işbirliği ithalat-ihracat yapılmıştır one-minute zamanında alışveriş tavan yapmıştır.

Özrün karşılığı
önümüzdeki aylarda irana planlanan saldırı için Türkiye hedef tahtası olarak kullanılabilir saldırılar kılıfına uydurulup Türkiye üzerinden yapılabilir.
TÜRK'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ

Çevrimdışı KÜR ŞAD 2023

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 104
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #13 : 25 Mart 2013 »
AĞLAYAN ADAM BU SEFER GÜLDÜRDÜ

 Arınç,  Bahçeli'nin yaptığı mitinglere değinirken  Bursa'da yapılan mitingin söylenen rakamlarda değil çok daha az bir kalabalık olduğunu söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Bursa mitingindeki sözlerini eleştirerek, ''Bu, halkı suç işlemeye tahriktir ve teşviktir. Bu kendi düşüncelerini gerçekleştirebilmek için halkı kanunsuzluğa teşvik ve tahrikten başka bir şey değildir. Siyaseten Bahçeli, hayatının en büyük hatasını yapmıştır'' dedi.

Bahçeli'yi takdir ve tebrik etmek lazım diyen Arınç,  Bahçeli'nin ülkücüleri sokağa dökmediğini ancak,  Öl de ölelim" şeklindek sözlerden dolayı  "Onun da sırası gelecek" sözünün çok dikkat çekeceğini ve suça teşvik içerdiğini söyledi. Savcıların bu sözü takibe alacağını umduğunu söyledi.
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #14 : 25 Mart 2013 »
  Öl de ölelim" şeklindek sözlerden dolayı  "Onun da sırası gelecek" sözünün çok dikkat çekeceğini ve suça teşvik içerdiğini söyledi. Savcıların bu sözü takibe alacağını umduğunu söyledi.

Savcılar bu sözü takibe almazlar ise en adi insanlar. Reklamın kötüsü olmaz. Siyaset bu.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Çevrimdışı Türkmenoğlu

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 43
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #15 : 26 Mart 2013 »
Arınçın yaptığı aba altından sopa göstermekten başka birşey değil.Ama Yüce TÜRK Milleti Bİliyor ki Biz o sopaları teker teker ....
Börteçine kurdun adı,
Ergenekon yurdun adı,
Dörtyüzsene durdun hadi,
Çık ey, yüzbin mızrağımız!

Çevrimdışı TÜRKİYEM

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 137
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #16 : 26 Mart 2013 »

Ağlak Arınç'ların kırdığı ceviz bini geçti  bdpli köpeklerin doğudaki mitinglerde bağıra bağıra ülkeyi kan gölüne çeviririz diye yırtınmalarını görmedimi? hangi birini sayalım arınç bey kendisi Anayasal suçun en büyüğünü işleyip bende olsam dağa çıkarım demedimi? hangi takipten suçtan bahsediyor ülkenin altını üstüne getirdiler savcılık değil, kazıga, oda yetmez! yağlı urgana! oda yetmez! Milletin önüne atmadan yüreğimiz soğumaz, kanı kırıklar bu ülkede sadece sizin koyunlarınız yok!!! korktunuz değilmi? korkarsınız tabi hep susacak değil ya millet! ha birde dedesinin akıbeti aklına geliyordur. sayın vatandaşın.

Binlerce yıldır nasıl kanla vatanını savunup boyun eğmeyen Milletimiz bu ihanetlerin altından kalkacaktır.
TÜRK'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ

Çevrimdışı Güneydoğulu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #17 : 26 Mart 2013 »
Bahçeli Amca seni sevmeye Başladım bizi hayal kırıklığına uğratma! Bakın şimdi ne diyor canlı gurub toplantısı çarpıcı sözlerinden kareler:

Hükümetin teslim olduğu, teröristlerin hakim olduğu bir ortamda bizim duyarsız tepkisiz kalacağımızı zannediyorsunuz. Herkes bilsin ki yeri geldiğinde neyi göze alacağımız mutlaka göreceğiz. "

VUR DE VURALIM ÖL DE ÖLELİM

Hafta sonunda Bursa'daki mitingimizde meydanı şereflendiren vatandaşlarımızın hep bir ağızdan ifade ettikleri sözlerine karşılık 'Merak etmeyin onun da zamanı gelecek sözlerini kararlılıkla kullandım. Bugün de bu sözümün sonuna kadar arkasındayım.



Bize kudurmuş diyen hakaret eden bu zihniyetin kudurmuşluğu görmesi için daha nelerin yaşanması gerekmektedir?

Kan durursa bizim kapımıza kilit vuracağımızı söylemişlerdir. Allah'a şükürler olsun ki MHP, bu omurgasızların oyunalrını boza boza, yene yene 44 yılını geride bıraktı Kaşınanların yine cesaretle üstesinden geleceğiz. Kabul edilsin ki bunların duaları kabul edilseydi gökten ne yağacağı bellidir.. MHP Türk milletinin içinden çıkan yine onların huzuru için varını yoğunu ortaya koyan milli ruhtur milliyetçi şuurdur." dedi.

BAŞBAKAN'A 'NAMERTSİNİZ' CEVABI

Anlaşılan Başbakan bu sözlerimizden rahatsızdır bu kapsamda kendisi haftasonunda Eskişehir'de dedi ki: Muhalefet İmralıya söz verdiniz diyor siz bu iddiayı ispat etmediğiniz müddetçe namertsiniz. Bizim oraya değil millete sözümüz var.

Erdoğan millete değil başkasına söz verdiklerini tutmaktadır. Sayın Başbakan belki unutmuşsundur, belki hafıza kaybına uğramışsındır yine böyle bir polemikte İmralı ile görüşmede temasları inkar etmiştin. Çok değil kısa bir süre sonra başbakanın şerefsizlik dediği iddia sabitlenmiştir. Böylece kötü söz sahibine aynen iade edilmiştir.
Güneydoğuda TÜRK!! Dimdik! Ayakta!

Çevrimdışı KÜR ŞAD 2023

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 104
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #18 : 26 Mart 2013 »
Benim için önemli olan tek nokta var. Sevinerek görüyorum ki bütün bozkurtların kalbi bir atmaya, saflar sıklaşmaya başladı. Birleşiyoruz ulan, birleşiyoruz işte, büyüyoruz. Bizlerin birleşmesi millet varlığını ayağa kaldırmaya yeter. Biz hepsine yeteriz. HERKES AYAĞINI DENK ALSIN!
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!

Çevrimdışı TARDU KAĞAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 541
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #19 : 27 Mart 2013 »
Bence pembe hayaller görüyoruz.Kürtçü kanat,milyarlarca doları aşan uyuşturucu ticareti servetiyle inanılmaz bir güce erişmiş durumda.Tük milliyetçilerinin,bu savaşı kazanması imkansız değil elbette,ancak çok kanlı ve zor olacaktır.Kaç Türk milliyetçisinin silahlı ve kontrgerilla eğitimi var?Askerlikte bile toplasan bir er 25-30 atış yapmıştır.Şimdi sorsan bir yarı otomatiği bile söküp takamaz çoğu.İyi eğitimli olanlar sadece bordo bereli ve küstürülmüş,el çektirilmiş kesim.Onlarıda her perşembe kurtlar vadisinde canavar gibi lanse ediliyor.Bu gün güneydoğulu birçok genç,kalaşnikof ve yarı otomatik silahlar konusunda oldukça zengin.Hemen hemen her kürdün evinde kalaşnikof var.Ülkücülerde ne var ihtilal döneminden kalma bir miktar browning den başka?Tsk ,Türk milliyetçilerini silahlandırmadığı sürece çok velicanlar şehit veririz.