Gönderen Konu: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!  (Okunma sayısı 32550 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fatih

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
  • Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #50 : 29 Mart 2013 »
Her ne kadar Bursa mitingindeki sözler gönlümüze su serpse de bu kadarı "karpuz kesmekle yürek ferahlatmak" anlayışından öteye gitmez. Çünkü bu işler cafcaflı laflarla değil bilinçli ve kararlı adımlar atarak çözülür.
Bu noktada ben MHP nin hala kardeşlik martavallarına inanan handikaplarının olduğunu gözlemlemekteyim. MHP bu açmazlardan kurtulmadığı sürece söyleyeceği bütün güzel sözler sadece milletin gazını alır, o kadar.
Lafla peynir gemisi yürümeyeceğine göre iş yine dönüp dolaşıp "bin yıllık kardeşlik!?" teraneleriyle yine aynı yere gelir ve olan Türk Milletine, Türk Devletine ve mübarek Türk Yurduna olur.
MHP söylemlerinde samimi ise ivedilikle sözden eyleme geçmelidir. Aksi halde MHP için bu zaman dek dediğimiz gibi bundan böyle de; "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" der geçeriz.

MHP içinde çok az sayıda Kürt vardır, onlar da bozkürtler diye anılan kişilerdir ve biz Kürdüz ama MHP'liyiz demezler.

MHP'nin içinde çok az sayıda mı kürt var? Yapma Allah aşkına! Bize, sanki biz, uzayda yaşıyormuşuz gibi davranma. Gerçekten çok ayıp oluyor!

Bir avuç kişi bile olsak birlikte olmak zorundayız.
Hiç gam etmeyin sayın KÜR ŞAD 2023. Bir avuç filan değiliz. Belki şu an sayıca büyük kalabalıklarımız (biz ona eğer ruhsuzsa güruh demekteyiz) yok ama taşıdığımız ruh ipek böceğinin kozası gibi milyonları harekete geçirmeye yetecektir. Tarih bunun sayısız defa şahidi olmuştur. Tarihin son şehadeti Gazi Başbuğ Atatürk önderliğinde verdiğimiz Milli Kurtuluş Mücadelemizdir. Türk Milleti 1919 da, yoktan var etmek Tanrı'ya mahsustur ama, tabiri caizse yoktan var ederek vatanını, milli mukaddesatını ve özgürlüğünü korumuştur.

Üsluplarımıza dikkat edelim.
Bu sözünüzde haklısınız. Lakin size de buranın Türkçü hassaiyet sahibi kişilerin yeri olduğu gerçeğini gözardı etmeden insanları tahrik edecek söz ve tavırlardan sakınmanızı öneririm.
Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir.

Çevrimdışı daglargibi

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 250
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #51 : 11 Nisan 2013 »
Hatasi sevabi ile MHP bugün AKP'nin ihanetine karsi dik durabilecek tek siyasi odaktir. CHP'de Onur Öymen ve Canan Aritman gibi degerli insanlarin yani sira o partiye yakismayan Sezgin Tanrikulu ve Sinan Aygün gibi insanlar yan yana durdukca CHP sessizligine devam edecektir. MHP esnese ihanet odaklarini etnik ihanetcileri AKP yalakacilarini korku salmakta, kükrese ne olur siz düsünün.
20 Nisan'da MHP'nin Izmir mitingi'nin Bursa mitingin'den daha güzel gecmesini ihanetcilerinin daha cok korku salmasini umut ediyorum. Ne demisler yagmasan da gürle.

Çevrimdışı daglargibi

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 250
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #52 : 16 Nisan 2013 »
20 Nisan'da Izmir'de Albayrak bütün düsmanlarinin yüregine korku salmali, bu topraklarin sahibi oldugu dosta düsmana ilan edilmeli !

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #53 : 17 Nisan 2013 »
Demirel'den İP'e övgü: Türkiye'yi ayağa kaldırıyorlar
17 Nisan 2013, 17:02
Halil Nebiler


Size biraz Ankara kulisi vereyim.
Türkiye'de siyasetin duayeni Süleyman Demirel, hastaneden çıktıktan sonra kendisini ziyaret edenlerle sohbet ediyor. Bu sohbetlerden birinde, siyasi durumu, dolayısıyla açılımı değerlendiriyor.
Demirel'e göre Tayyip Erdoğan'ın açılımda başarılı olması mümkün değil. Bunun nedeni ise, Erdoğan'ın zamanının kısa olması. Açılım sürecini, kurbağanın haşlanmasına benzetiyor Demirel. Kurbağayı ısıyı yavaş yavaş yükseltip, alıştıra alıştıra haşlama örneğini veriyor. Ancak; Demirel'e göre açılım süreci böyle değil. Önümüzdeki yıl Mart ayındaki seçimleri işaret ediyor ve "Kasım'da seçim sath-ı mailine girecek. Seçim havasında açılımla ilgili hiç bir şey yapamaz. Bunun için acele ediyor ama o zaman da açılımı her adımı millette şok etkisi yapıyor, millet havaya zıplıyor" diyor.

MUHALEFET MUHALEFET YAPMIYOR

Demirel'e göre, AKP hükümetinin yıkılması işten bile değil. Çevresindekilere, MHP'nin Bursa mitingini örnek gösteriyor. Mitinge 350 bin kişi gelmiş, diyor. Ekliyor:
"Böyle arka arkaya birkaç miting yapsa AKP yıkılır gider. Ama arka arkaya yapmıyor. İki mitingin arasına bir ay koyuyor. O zaman da milletin heyecanı sönüyor. CHP'ye bakın, ne miting ne bir şey. Salıdan salıya muhalefet. Erdoğan'ın en büyük şansı, bu anlayışa sahip bir muhalefetle karşı karşıya olması."

İŞÇİ PARTİSİ'NE BAKIN

Değerlendirmenin burasında Demirel başka bir adrese işaret ediyor. İşçi Partisi'ne. Bize aktarılanlara göre tam olarak şöyle konuşuyor:
"Hep Baykal'dan yakınırdı CHP'liler. Partiyi küçük tutuyor derlerdi. Partinin küçük ya da büyük olması önemli değil ki. Ne yaptığı önemli. Yaptığı şeye inanması önemli. Bakın mesela İşçi Partisi'ne. Aldıkları oy ne kadar? Yüzde bir, yüzde iki. Ama öyle işler yapıyorlar ki Türkiye'yi ayağa kaldırıyorlar. Demek ki mesele kantite değil kalite. Nicelik değil nitelik."
Demirel bu sözlerden sonra, görüştüğümüzü bildiği bir yakını aracılığıyla bize, Ulusal Kanal'a ve İşçi Partisi'ne selam gönderiyor. Gönderen getiren sağ olsun.
Aleyküm selam.

Halil Nebiler
ulusalkanal.com.tr

                                              Haberi konu ile alakali oldugu icin ekledim . Demirel yapilmasi gereken ne ise onu söylemis. bunlari artik öyle güzellikle secimle filan indiremezsiniz demek istiyor. Kitlesel eylemler yapilmasini milletin sokaga dökülmesini öneriyor. Arka arkaya birkac miting yapilsa AKP nin yikilmasi isten degil diyor. Bizim senelerden beri bagirip cagirip söyledigimiz seyler sonucta.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Kurtkaya

  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 412
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #54 : 17 Nisan 2013 »

MUHALEFET MUHALEFET YAPMIYOR

Demirel'e göre, AKP hükümetinin yıkılması işten bile değil. Çevresindekilere, MHP'nin Bursa mitingini örnek gösteriyor. Mitinge 350 bin kişi gelmiş, diyor. Ekliyor:
"Böyle arka arkaya birkaç miting yapsa AKP yıkılır gider. Ama arka arkaya yapmıyor. İki mitingin arasına bir ay koyuyor. O zaman da milletin heyecanı sönüyor. CHP'ye bakın, ne miting ne bir şey. Salıdan salıya muhalefet. Erdoğan'ın en büyük şansı, bu anlayışa sahip bir muhalefetle karşı karşıya olması."


Demirel kurt bir siyasetçi ve isabetli görüşleri olan anaç bir gözlemcidir. Bu noktada da çok doğru saptamalar yapmış olup dediklerine bütünüyle katılıyorum.
Vatan Gazetesinde Can Ataklı oldukça önemli şeylere değinmiş. AKP çatırdıyor. Yıkılması ve tuzla buz olması an meselesi. Tek eksik AKP yi tuzla buz edecek etkili darbenin bir türlü vurulamamasıdır.
AKP on yıllık iktidarı boyunca büyük hatalar yaptı ve çok yıprandı. Bunların başını Habur'dan pkklıların kahramanlar gibi giriş yapması çekti. Lakin o zamanda ne MHP ne de CHP yeterli yoğunlukta muhalefet yapamadığından AKP durumu çabuk toparladı. Ama bu defa AKPnin durumu toparlaması pek olası gözükmüyor. Mesela MHP li milletvekilleri toptan istifa edip adına "sineyi millet" denilen Türk Milletiyle bütünleşmeye dair bir adım atsa AKP seti yıkılmış barajın önünde kalmış moloz yığını gibi bir anda yok olup gidecektir. MHP ye yakışan Türklüğün yarınları için, parti çıkarlarını ve siyasi gelecek kaygısını bir yana bırakarak, Türk Milletiyle bütünleşip AKP belasından Türk istiklal, istikbal ve cumhuriyetini kurtarmaktır.
Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun.

Çevrimdışı daglargibi

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 250
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #55 : 20 Nisan 2013 »
Iste Devlet Bahceli'nin Izmir mitinginde yaptigi konusmadan satir baslari:


SENİ İNDİRMEYE ÇALIŞANLARA İZİN VERMEYECEĞİZ
Seni yırtmaya çalışan bölücülere and olsun ki fırsat tanımayacağız
Seni lekelemeye çalışanları şaşkına çevireceğiz
Seni indirmeyi aklından geçirenlere and olsun ki izin vermeyeceğiz.
Çünkü bayrak bağımsızlığımızın, şerefimizin simgesidir

DÜNE KADAR 36’YA BÖLÜNMEDİK
Başarılarla birbirimize sokulduk, zor anlarda sırt sırta verdik
Aynı kader gemisinde yüzdük
Doğduğumuz ve doyduğumuz yer neresi olursa olsun Türk Milletinin eşit ve saygın birer ferdi olmayı diledik ve sonunda muradımıza hasıl olduk
Düne kadar ne 36’ya bölündük, ne etnik tahriklere kapıldık
Ne komşumuzun kökünü araştırdık, ne de yuva kurarken bunu hesaba kattık

TEK TEK SORDU: NEREDELER?

Bize vatan bırakan, bayrak hediye eden, bağımsızlığını canlarıyla bize kazandıran kutlu ecdadımızı hürmet ve rahmetle anıyorum
Şimdi onlara sadakatimizin ispatlamanın bir kez daha yeri ve zamanı geldi
Biliyorum ki bugün hepsi buradadır.
Sizlere tek tek sormak istiyorum. Bir çakıl taşının dahi pazarlığını yapmayan Mete Han nerede?
Halk: Burada
Atilla nerede?
Halk: Burada
Ergenekon’un destanı nerede?
Halk: Burada
İzmir’in işgaline dayanamayarak ilk kurşunu sıkan Hasan Tahsin nerede?
Halk: Burada

 AYAĞINI DENK ALMALI

Bu milli çığlığı duymalıdır. Bu milli iradeden korkmalıdır ve ayağını denk ve aklını da başına almalıdır. İşbirlikçi hainler, yersiz ve yurtsuzlar bu sesten irkilmelidir. PKK elçileri, yarım aydınlar, terör işportacıları, kan baronları, silah meraklıları, ölüm tacirleri, çözüm ve barış fitnesini ağızlarına dolayan ahlaksızlar bu sesten irkilmelidir. Bu 63’ler bu sesten ürkmelidir. Bu 63’ler nifak dağıtmaktan acilen vazgeçmelidir

 ASIL ÇAPULCULARLA KADER ORTAKLIĞI YAPAN ERDOĞAN BU SESE DİKKAT ETMELİ

Milliyetçi vatanseverlere çapulcular diyen ve asıl çapulcularla, asıl alçaklarla, kokuşmuş kim varsa kader ortaklığı yapan Başbakan Erdoğan bu sese dikkat etmelidir. Zira bu ses kendisinin himaye ettiği teröristlerin, ruhunu teslim ettiği İmralı canisinin kabusudur. Bayrağı lekelemeye çalışan şerefsizler, vatanı ayırmaya yeltenene aşağılık yüzler bu sesle yerin dibine batmalıdır. Sizin sesiniz Çukurova’nın ve Anadolu bozkırlarının ümididir. Efelerin, zeybeklerin, seğmenlerin, dadaşların nişanıdır.

YENİ BİR ÇILGIN TÜRKLER KUŞAĞI

Sizin sesiniz Cumhuriyetin kuruluşundan 90 yıl sonra yeni bir çılgın Türkler kuşağının meydan okuyuşudur. Kötülerin kulağını sağır eden sesiniz Türk milletinin çağları aşarak gelen mübarek sesidir. Türkiye kapkara bir dönemin içindedir. Türk milleti manen kırılmakta, maddeten bitirilmektedir. Böylelikle her şeye razı olması beklenmektedir. Tarihe şan ve şöhretle geçen aziz milletimiz çöküşe götürülmektedir.

ERDOĞAN, ŞEREF YOKSUNLUĞU SIRALAMASINDA BİR NUMARAYI KİMSEYE BIRAKMAMIŞTIR

90 yıl önce bir yücelmenin ucundan, bir doğuşun şafağından yola çıkan aziz milletimiz bugün bitişin yanına gelmiş bulunmaktadır. Terör suçundan müebbete mahkum olan, 40 bin kişinin kanını elinde, yüzünde, her şeyinde taşıyan katil Başbakan’la aleni pazarlık yapmaya soyunmuştur. Başbakan Erdoğan, Türk milletinin şerefeyle oynadığı gibi kendi şerefini de iki paralık etmiş ve şeref yoksunluğu sıralamasında bir numarayı kimseye bırakmamıştır.

Bölücü terör örgüte teslim olmak baharı getirecekse neden 29 yıldır mücadele edilmiştir. Sayın Erdoğan bununla ilgili bir düşüncen var mıdır? Kanlı projeler sana tasviye görevi mi vermiştir? Banka hesaplarını mı kabartıyorsun, yedi ceddine yetecek servetini mi büyütüyorsun? PKK'ya hangi vaadleri verdin?
 Nasıl silah bırakacaklar? PKK ise her defasında silah bırakmayacağını açıklamıştır. Militanlara neler bahşettin? Henüz başarılı olamadın, olamayacaksında
Bizler Kandil'i dümsüz edin, teröristlerin kökünü kurutun çağrılarında bulunurken meğer teröristlerle kulaktan kulağa görüşmüştür. Erdoğan amacın nedir?

T.C ibareleri her yerden sökülürse sorun çözülecektir bunlara göre. PKK etnik temelli ve kanlı bir terör örgütüdür. PKK Kürt kökenli kardeşlerimizin asla temsilcisi değildir, Kürt vatandaşlarımın lideri değildir olamayacaktır. Tek çıkış silahlarıyla birlikte teslim olmaktır.
 
Yaptıklarıın hesabını bir bir vermektir. Aziz kardeşlerim şimdi soruyorum;
Türklükten utanıyor musunuz?
Türkiye'yi PKK'ya satma hazırlığı yapan haramzadeleri affedecek misiniz?
Mahremimize kast edenleri namertleri unutacak mısınız?
Caniler Ege'nin dibine gönderilecektir.

PKK ile görüşmelere onay veriyor musunuz?
İmralı canisinin affını istiyor musunuz?
 
İşte burası gerçek er meydanıdır.
Türk milletinin iradesiyle sözde çözüm ihanetine karşıdır.
Başbakan AKP'nin kökü belirsiz yöneticileri bize ateş püskürmektedir.
Bu korunun partimize kandan geçinenler, barışa karşı çıkacaklar diyebilecek kadar vicdanları kurumuştur.
Damat Ferit Paşa varken bugün de Recep Tayyip Erdoğan ve hükümeti var.
Asil millet evlatlarını barışını engelleyen çılgınlar olarak görenler ihanetçidir.
Başbakan Erdoğan koşa koşa gitmiştir.
Tonkyuku ziyaret etmiş, sonra bize ahkam kesmiştir.
Cesaret ödülü almak seni yahudi yapmamıştır.
Akdamar kilisisedini onarmak seni ermeni yapmamıştır.
Sümela manastırında ayine izin vermek seni ortodoks yapmamıştır.

"SEN BU TRENİ KAÇIRDIN"

Senin Tonyukuk'u ziyaret etmen de seni milliyetçi yapmayacaktır.
Sana uğurlar olsun Başbakan sen bu treni çoktan kaçırdın.
Sen her şeyini kaybettin, bu zihniyet ne söylerse söylesin nafile.
Başbakan Erdoğan hangi iftirayı atarsa atsın bize destek verenleri kutlu millet yolundan çeviremeyecektir.
Erdoğan İmralı canisini ve alçakları temize çıkarmaya çalışırken bizi karalamaya çalışmaktadır.
Herhalde bizim korkacağımızı zannetmektedir.
Bizim kendisi gibi hemen gömlek değiştireceğimizi düşünmektedir.
Bizim gücümüz bu meydandadır.
Sana yol veren yabancı dostların bir olsun sana yine fayda etmeyecektir.
Hepinizi yere sereriz, hepinizin hakkından geliriz.

Tek başımıza da kalsak alayınıza yeteriz.
Sen onu bunu bırak da PKK'ya nasıl tesim olduğunu açıkla.
Kayıtları gel de bu meydanda izah et.
Banka batıranlarda ne görüştüğünü dünürlere, yandaşlara, bankalara nasıl peşkeş çektiğini itiraf et.
arap şeyhlerine, yumurtacılara, ihalecilere onurluysan millet servetlerini nasıl paylaştırdın itiraf et
 Başbakan kaçamayacaksın, kurtulamayacaksın
Ama sen de hükümetin de çalmaktan, çırpmaktan, ihanetten kesinlikle bağımsız yargı önünde hesap vereceksin.
Yolumuz nettir.
Bizim sözümüz milli, İslami çağrıları kapsamına almaktadır.

Bizim aramızda ayrımcı, yabancı hayranı olmamıştır olmayacaktır.
 İzmirliler burada sapasağlam ayaktadır.
Son defa soruyorum:
Cevabınız Ankara'ya, İmralı'ya kadar ulaşsın.
90 yıl öncesinde olduğu gibi vatanımızın birliğini korumaya kararlı mısınız?
'Dur' demeye yeminli misiniz?
Türkiye yalnız ve çaresiz değildir.
Millet tektir, vatan tektir , Türkçe tek yaşayacaktır.
Size güveniyorum, inanıyorum.
Ne mutlu Türküm diyene!
Meydanları dolduracağız.
MHP vatan, millet, bayrak paydasında buluşan herkesle birliktedir.
Türk milletini böldürmeyeceğiz.


Çevrimdışı daglargibi

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 250
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #56 : 20 Nisan 2013 »
- 23 Mart 2013 tarihinde Bursa’da yaptığımı Kuruluş mitinginden sonra şimdi de sizlerin huzurundayız. Böylesi bir sevgi sağanağını bizlere yaşattığı için Allah’a şükrediyorum. 1919 Samsun’daki erdem, Erzurum kongresindeki şuur, Sivas kongresindeki azim aynıyla aramızdadır.

- Vatan bayrak millet tutkunları hoş geldiniz. İzmirli kardeşlerim ve tüm dava arkadaşlarım sefalar getirdiniz. Bayrak İzmir’den doğruluyor, İzmir’de bayrak destan yazıyor. Bayrak Ege’nin semalarında parlıyor. Bayraklar nerede? Milliyetçi vatanseverler nerede? Türk milleti Türkiye nerede?

- Bugün Türkiye İzmir’den ses vermektedir. Birlikte yaşama ülkümüz daha da perçinleniyor. Bugün Gündoğdu Meydanı’nda gün doğuyor güneş açıyor. Bugün Alsancak kırmızı ile beyazın düğününe ev sahipliği yapıyor. Türk milletine yol ve destek veriyor.

- İzmir’in dağlarında çiçekler boy veriyor. Cesaret dolu milli vicdanlar meydan okuyor, zalimlere mesaj veriyor. Bayraklar dalgalanıyor, vatan yükseliyor. İzmir bugün bir başka bakıyor. İzmir şimdi bir başka güzellik saçıyor. Çok yaşa İzmir çok yaşa İzmirli kardeşim bin yaşa Türkiye.

- Sana selam vermeyen her canlıyı hasım bildik. Seni çiğnemeye kalkışan her bedbahta kin duyduk. Sen İslam’ın sancağı oldun. Yokluğunla deliye çevirdin. Bil ki bayrağım seninle doğduk, seninle soluklandık ve seninle öleceğiz.

- Seni değersizleştirmeye ve yırtmaya çalışan AKP takviyeli bölücülere and olsun ki fırsat tanımayacağız. Seni lekelemeye çalışan haçlıları şaşkına çevireceğiz. Seni indirmeyi aklından geçiren kalleşlere izin vermeyeceğiz. Çünkü bayrak bağımsızlığımızın şerefimizin sembolüdür. Ay yıldızlı al bayrak Türk milletinin eksilmeyecek milli servetidir.

- Bayrağı korumak her birimizin vazifesidir. Bir vatana sahipsek bu şüphesiz binlerce yıllık alın terinin sonucudur. Kuruluşumuzdan kurtuluşumuza geçen asırlar boyunca kilim gibi kardeşliğimizi dokuduk. Zor anlarda sırt sırta verdik. Aynı kader gemisinde yüzdük, birbirimizin can yoldaşı olmayı başardık.

- Kökenimiz ne olursa olsun Türk milletinin eşit ve saygın birer ferdi olmayı diledik. Ne 36′ya bölündük ne etnik tahriklere kapıldık. Ne komşumuzun kökünü araştırdık ne de iş yaparken yuva kurarken bunun hesabını yaptık.

- Türk milleti böyle oluştu. Çökertilmeye çalışan T.C. böyle hayat buldu. Bizi ayırmaya ve yok etmeye kim niyetlenmişse bunlara kapımızı ve gönlümüzü kapattık. Bir şanımız ve bir kimliğimiz varsa, bir kültürümüz bir dilimiz mevcutsa bunun ana kaynağı mazideki fedakarlıklardır.

BAHÇELİ’DEN ÇOK SERT İFADELER

İzmir’deki kalabalık da ‘Vur de vuralım öl de ölelim’ sloganları attı

-BOP eş başkanı bu sese kulak vermelidir. Bu milli çığlığı duymalı, korkmalı ve ayağını denk, aklını başına almalıdır. İşbirlikçi hainler yersiz ve yurtsuzlar bu sesten irkilmelidir. Çözüm ve barış fitnesini ağızlarına dolayan ahlaksızlar bu sesten kendilerine düşen payı çıkarmalıdır.

- 63 aklı karışık bu sesten ürkmelidir. Bu 63′lükler PKK sözcülüğünden acilen vazgeçmelidir. Milliyetçi vatanseverlere çapulcular diyen ve asıl çapulcularla alçaklarla kader ortaklığı yapan Başbakan Erdoğan bu sese dikkat etmelidir. Bayrağı indirmeye çalışan şerefsizler, milleti bölmeye çalışan ahlaksızlar bu sesle yerin dibine batmalıdır. Sizin sesiniz bereketin doğruluğun direncin dirliğin ve dik duruşun sesidir. Sizin sesiniz kardeşliğin, milli vicdanın, milli kimliğin sesidir.

- Gündoğdu’dan yükselen bu ses sevgiyle yoğrulmuş saygıyla olgunlaştırılmış ve asla bozulmayacak olan müşterek kalp atışıdır.

- Türkiye kapkara bir dönemin içindedir. Türk milleti kırılmakta ve bitirilmektedir. Benliği baltalanmak ve varlığı bombalanmak istenmektedir. Böylelikle her şeye razı olması beklenmektedir. Aziz milletimiz çöküşe götürülmektedir. Türkiye Cumhuriyeti parçalara ayrılma tehlikesi ile karşı karşıyadır.

- Bölücü terör Allah’ın belası bir çözüm ve barış süreci ile kıskıvrak ele geçirmek için son hazırlıklarını yapmaktadır. Başbakan ve hükümeti PKK’ya el uzatarak ayağa kaldırmıştır. 40 bin kişinin kanını elinde yüzünde taşıyan İmralı’daki katil Başbakan’la aleni pazarlık yapmaya soyunmuştur.

- Başbakan Erdoğan şerefiyle oynadığı gibi Türk milletinin de şerefiyle oynamıştır. İmralı canisi ve çetesiyle sürdürülen müzakere süreci bitmiş bir terör örgütünü tekrar diriltmiştir. Cani başı siyasallaştırılmış PKK meşrulaştırılmış ve bölücülük olağanlaştırılmıştır.

- Her şeyi görüyorsunuz. Başbakan süreç diyerek Türk milletini etnik çöplüğe süpürmektedir. Bunda da son derece pervasızdır. Neymiş efendim? Çözümle güzellik oalcakmış. Terör bitecek silahlar susacakmış. Neymiş efendim? Barış gelecekmiş, analar ağlamayacakmış. Neymiş efendim? Türkiye güçlenecekmiş. Bunların hepsi yalandır, aldatmadır ve asılsızdır.

- AKP hükümeti bu iddiaları İmralı canisi ve PKK’ya boyun eğmenin bahaneleri olarak kullanmaktadır. Getiremediğin istikrarı PKK ile mi getireceksin? Sağlayamadığın huzuru İmralı canisi ile getireceksin? Sen 10 yıldır ne yaptın, ne ile uğraştın? Bol harcırahlı yurt dışı gezilerinde ruhun mu kapandı, bahtın mı kaydı?

- 29 yıldır ne diye mücadele edilmiştir? Neden bu kadar çabalanmıştır? BOP sana Türkiye’yi tasfiye görevi mi vermiştir? Banka hesaplarını mı şişiriyorsun? İmralı canisi ile görüşerek neyi sağlamaya çalışıyorsun?

- Başbakan Erdoğan militanlara güvenceler bahşetse de Türk askerini sınırda robota çevireceğini ima etse de bunda başarılı olamauyacaktır. Biz Kandil’e bayrak dikin, kampları dümdüz edin çağrısı yaparken meğerse Başbakan İmralı canisi ile fiskos yapmıştır. Bu nasıl bir kördüğüm? Bu nasıl bir siyasettir?

- Sayın Erdoğan senin amacın nedir? Kendini Başbakan İmralı canisini de özerk bir yerin başkanı mı yapmak istiyorsun? Söyle BOP eşbaşkanı teröristlerin hamisi…

- Bu acziyet yenilmişliğin ve zayıflığın tescili değil midir? Başbakan Erdoğan’ın merhamet beklediği soysuzlar aziz şehitlerimizin kanlısıdır. Analarımızı ağlatan kundaktaki bebekleri katleden bunlardır. Kızları kadınları kurşuna dizen bunlardır. Bağımsız Kürdistan kurmak için yıllardır uğraşan bunlardır. Başkan olabilmek için bunların girdabına düşmüştür. AKP hükümeti PKK ile emel birliği içindedir

- Başbakan ve İmralı canisinin içinde bulunduğu günah cephesine göre Türklük ırkçılıktır, bayrak tahriktir. Ne Mutlu Türküm Diyene şeytanın icadıdır. Şimdi de PKK’nın terör örgütleri listesinden çıkarılması istenmektedir. PKK etnik temelli ve kanlı bir terör örgütüdür. PKK Kürt kökenli kardeşlerimin temsilcisi değildir. Terör örgütü için tek çıkış silahlarıyla birlikte güvenlik güçlerine teslim olmak ve yargının karşısında 29 yıldır işledikleri suçların hesabını bir bir vermektir.

- Türk olmaktan utanıyor musunuz? Türklüğü ırkçılıkla bir görenleri hoş görecek misiniz? Türkiye’yi PKK’ya satma hazırlığı yapan haramzadeleri affedecek misiniz? Türk milletinin mahremine kast edenleri unutacak mısınız? Bu hayırlar Türk milletini yaşatacak ve kardeşliğin garantisi olacaktır.

- Teröristlerin masum gösterilmesine, militanların bir şey olmamış gibi siyasete taşınmasına dimdik tavır göstereceğiz. Benimle Türk milletini sahiplenmeye var mısınız? Benimle bayrağı dalgalandırmaya hazır mısınız?

- Kamuoyu algısını PKK ve İmralı canisine ikna etmek için iblisçe açıklamalar yapılmaktadır. Milletimize “terör bitsin mi anaların gözyaşı dinsin mi barış gelsin mi” diye sorular sorulmakta alınan olumlu cevaplar da süreç rezilliğine destek olarak verilmektedir. Biliniz ki yayınlanan anketlerde milletimizin bu rezil süreci tamamen reddettiği ortaya çıkacaktır. Türk milleti kandırılmaktadır.

- Süreç diyerek PKK ile görüşmelere onay veriyor musunuz? İmralı canisi ile pazarlıkları doğru buluyor musunuz? Türk milletinin bölünmesine Türkiye’nin başkanlık sistemine geçmesine rıza gösteriyor musunuz? İşte burası gerçek er meydanıdır. Türk milletinin iradesi süreç denilen ihanete karşıdır.

- Başbakan AKP’nin kökü belirsiz yöneticileri bize ateş püskürmektedir. Partimize kandan geçinenler, terörün bitmesini istemezler diyecek kadar vicdanları kurumuştur.

- Sayın Başbakan Akdamar kilisesini onarmak seni Ermeni yapmamıştır. Sümela manastırında ayine izin vermen seni Ortodoks yapmamıştır. Orhun’a gitmen Tonyukuk’un aziz anısına tutunman seni Türk ve milliyetçi de asla yapmayacaktır. Sayın Başbakan sana uğurlar olsun sen bu treni çoktan kaçırdın.

- Mardin’de milliyetçliği ayaklar altına aldığın gün zaten her şeyi kaybettin. Bu zihniyet ne yaparsa yapsın delaletin içine batmıştır. Başbakan Erdoğan hangi iftirayı atarsa atsın, bize destek verenleri kutlu millet yolundan çeviremeyecektir. Başbakan Erdoğan İmralı canisi ve bölücü alçakları temize çıkarmak isterken bizi karanlığa itmiştir. Geçmiş hükümet yıllarımızla ilgili bizden hesap sormaya çalışmaktadır. Herhalde bizim krokacağımızı zannetmektedir. Kendisi gibi hemen gömlek değşiştireceğimizi zannetmektedir. Sayın Başbakan bizim güvencemiz İzmir’de bu meydandadır. Sana yol veren yabancı dostların bir oslun yine fayda etmez.

- Tüm müzakerecilerin defterini düreriz. Bir başımıza kalsak alayına yeteriz.

- Sen yalanı dolanı bırak da PKK’ya nasıl teslim olduğunu bölücülüğün ağına nasıl düştüğünü açıkla. İktidara gelmeden önce banka batıranlarla ne görüştüğünü, hükümet döneminde dünürlere yandaşlara kamu bankalarını nasıl peşkeş çektiğini anlat.

- Başbakan kaçamayacaksın, kurtulamayacaksın, iki cihanda da istismarlarının hesabını vereceksin. Biz her şeye katlanmaya razıyız. Ama sen teröristlere çanak tutmaktan kesinlikle bağımsız yargı önünde hesap vereceksin. Bizim sözümüz milli ve islami tüm çağrıları kapsamına almaktadır.

- Son defa soruyorum sizlere ve cevabınızın Ankara’ya İmralı’ya Washington’a Kandil’e ulaşmasını istiyorum: Vatanımızın birliğini korumaya kararlı mısınız? BOP’çulara, çözümcülere, ihanet ortaklarına dur demeye yeminli misiniz? Türk milleti tektir, Türk bayrağı tektir, Türkiye Cumhuriyeti devleti tektir ve Türkçe tek yaşayacaktır.

- Yine şevkle ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ diyerek alanları dolduracağız. Kimin nereli ve anasının dilinin ne olduğu bizim için önemli değildir. Bölünmeden kopmadan uzak duran her kardeşimle bir bütün olacağız.
                                                                                                           ( kaynak:Sözcü Gazetesi )

Çevrimdışı Egenin Efesi

  • Gökbörü'nün izinde Tanrı Türk'ü korusun!
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 178
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #57 : 20 Nisan 2013 »
Alıntı yapılan: Devlet BAHÇELİ / MHP Lideri
'BAŞBAKAN SEN BU TRENİ KAÇIRDIN'
Başbakan Erdoğan koşa koşa Orhun Anıtları'na gitmiş, Tonyukuk'un yazıtlarını ziyaret etmiş. Sayın Başbakan Yahudi cesaret ödülü almak seni Yahudi yapmamıştır. Akdamar Kilisesi'ni onarmak seni Ermeni yapmamıştır. Papa heykeli altında imzalar atman seni Katolik de yapmamıştır. Sümela Manastırı'nda ayine izin vermek seni Ortodoks yapmamıştır.
Tonyukuk'un aziz anısına tutunmak seni Türk ve milliyetçi de asla yapmayacaktır.
Başbakan sana geçmiş olsun. Sen bu treni çoktan kaçırdın.

- Mardin’de milliyetçliği ayaklar altına aldığın gün zaten her şeyi kaybettin.


Sayın Bahçeli bu sözleriyle duygularımıza tercüman olmuştur.
Tayyip efendi Göktürk anıtlarını dokuz kere tavaf etse, Orhun Irmağında yedi kere yıkansa ve Tanrı Dağlarının tepesine çıksa nafile...
Katrandan şeker olmayacağı gibi cinsi bozuk Tayyipten de Türk olmaz..
Gökbörü'nün izinde Tanrı Türk'ü korusun!
Dün Efe'ydik, Zeybek'tik; bu gün: GÖKBÖRÜ'dür Adımız!

Çevrimdışı Kurtkaya

  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 412
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #58 : 20 Nisan 2013 »
Vatanı bir kadın memesine satan soysuzla, vatanı bir başkanlık uğruna kürde peşkeş çeken tayyip arasında, soysuzluk bakımından, hiç bir fark yoktur.
Meydanı boş sanan akp ihanet çetesinin hayalleri suya düşmeye başladı.
Tayyip efendi milliyetçiliği ayaklarınn altına aldığını ürdüğü gün kendisini Türk Milletinin ayakları altına atarak Türklüğün olanca öfke ve kininin hedefi olmuştu. İşte Allah adamı şaşırtınca lafı ağzı yerine kıçından söyletirmiş. Artık uykuları kaçma sırası tayyip ve yandaşlarına, şer cephesine, gelmiştir. Türk Milleti dimdik ayaktadır. Haydi buyurun pervasızlıklarınızı sürdürün. Yüreğiniz yeterse havlamaya, anırmaya, böğürmeye devam edin. Edinki Türkün öfkesi kat be kat artarak sizi tez elden yok etsin.
Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olur diye size hep demedik mi? Şimdi yaklaşan korkunç ve kaçınılmaz sonunuz için, altınıza kaçıra kaçıra, bekleşin bakalım...
Canınız cehenneme alçak ve hainler sürüsü.
Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun.

Çevrimdışı KÜR ŞAD 2023

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 104
Ynt: MHP MİTİNGLERİYLE MORALİMİZ YERİNE GELDİ!
« Yanıtla #59 : 21 Nisan 2013 »
Bugün mitingteydim. 2 saat erken çıkmamıza rağmen mitingin başına yetişemedik çünkü trafik kilitlenmişti. Alana giriş yapamadık çünkü ağzına kadar doluydu. Bize uygun bir yerden mitingi izlemekten başka bir çare kalmadı. Biz yerleştikten sonra bir anda alanın dışı da kalabalıklaşarak bir başka miting alanı daha oluştu dışarıda. ÇÜnkü insanlar sıkışan trafik yüzünden alana yeni ulaşmışlardı. Miting biterken bile gelen otobüsler vardı. Tam bir insan seliydi. Millet varlığı resmen ayaklandı ve ben herkeste aynı öfkeyi gördüm. Daha önceki mitinglerden çok farklı ve büyük bir öfke vardı kalabalıkta. 1 milyon deniliyor doğru olabilir abartı da olabilir. Ama kalabalık miting alanıyla sınırlı değildi. Bir o kadar insan da dışarıda kaldı. Ben bunu gözümle gördüm.
TÜRK MİLLETİ AYAKLANMIŞTIR, KÜR ŞAD İHTİLAL RUHU CANLANMIŞTIR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! :prbay
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!